Vanaf heden mag ik mij met trots “Brand Ambassador” van Too Good To Go noemen! Een samenwerking naar mijn hart, want ik sluit mij helemaal aan bij de ambities van Too good to go!

Al tijden zet ik mij namelijk in tegen voedselverspilling! Waar ik kan, probeer ik dit tegen te gaan en ik inspireer mensen maar al te graag met ideeën hoe ook zij voedsel zo kunnen gebruiken dat zij het niet hoeven te verspillen. Dit begint al bij de manier van boodschappen doen, maar ook bij mensen leren wat zij van bepaalde voedingsmiddelen allemaal kunnen gebruiken zodat zij niet onnodig voedsel weggooien.

Ook anti-verspillingsplatform “Too Good To Go” zet zich hier dus voor in. Hun verhaal begon al jaren geleden toen de grondleggers van de app niet langer konden aanzien dat 1/3 van het geproduceerde eten wordt weggegooid. Zij besloten dat er iets moest gebeuren. Hun verhaal begon met die overtuiging.

Onze samenwerking is dan ook gestoeld op de gezamenlijke missie om te strijden tegen voedselverspilling!

En laten we eerlijk zijn: alleen door onze krachten te bundelen en samen te strijden tegen voedselverspilling, slagen we erin om een blijvende positieve verandering teweeg te brengen.

Dus join the movement tegen verspilling mensen!