Woehoe! Groot nieuws, hoe klein het rolletje ook was 😉 

In de nieuwe film van Disney, Raya en de Laatste Draak, ben ik te horen als Chief Dang Hai! En ik ben er trots op ook! Trots omdat het een supertoffe nieuwe Disneyfilm betreft, maar ook trots dat ik als chefkok mijn stem heb mogen verbinden aan een personage van een tekenfilm. Dit stond al jaren op mijn Bucketlist en daarom was het stiekem toch een droom die uitkwam! En ik zal jullie nog iets verklappen: het was zo leuk om te doen dat het echt smaakte naar meer! Om in keukentermen te blijven: het was wat mij betreft een lekker voorproefje!

Herken je nog meer stemmen? Dat kan kloppen! Tabitha, Alain Clark, René van Kooten en Holly Mae Brood hebben ook een personage vertolkt! 

De film is vanaf 5 maart beschikbaar op Disney+ en verschijnt, als de coronamaatregelen het toestaan, op 3 maart in de Nederlandse bioscopen.

Ga het zien en vooral (mij) horen mensen!!